Bestellen bij Chez Nous

Beste klanten

Wat moeten we doen?

Door de beslissing van de regering i.v.m. het Corona-virus zijn wij verplicht het restaurant te sluiten vanaf zaterdag 14 maart tot en met vrijdag 3 april. Bij deze worden alle reservaties vanaf zaterdag 14 maart t.em. vrijdag 3 april geannuleerd.

Wij danken je voor jouw begrip en hopen jullie vanaf 4 april terug te mogen ontvangen in het restaurant. Desondanks willen we onze klanten toch nog steeds van dienst zijn.

Wat gaan we doen?

We zijn nu een weekje verder en hebben een kleine evaluatie gemaakt. Om alles goed te laten verlopen hebben we de meest gekozen gerechten op een rijtje gezet en gaan we enkel deze nog uitleveren. Dat zorgt ervoor dat we alles bij jullie krijgen gedurende deze periode.

We voorzien de volgende lekkernijen van onze kaart en brengen deze tot bij jou thuis. Hierbij ontvang je de nodige tips om ze op tafel te toveren.

Ontbijtmand in het weekend

Daarbovenop voorzien we in de weekend ook ontbijtmanden die wij ook tot bij jou thuis komen leveren.

Hoe gaat de levering in zijn werk?

Alle warme gerechten komen met sla en frietjes of kroketjes en worden binnen de 10 km gratis geleverd. Boven 10 km komt daar 1€/km bij.

Graag vragen we om voor 12u te bestellen zodat we jouw bestelling mee in onze ronde kunnen opnemen. Om 17u starten we onze ronde om alles deur aan deur te bezorgen. We doen bestellingen van donderdag tem. zondag.

Je moet enkel nog kiezen, op de knop klikken en laten weten wat je graag wilt eten deze avond.

Groetjes

Het Chez Nous team

Ribbetjes met bijhorende marinades.
€ 18,00
Rundsribben Chez Nous met marinade.
€ 19,00
Wok met rundsreepjes.
€ 17,00
Ontbijtmand

Een lekkere ontbijtmand voor in het weekend gezellig de dag te starten. Voor 2 personen. Wil je hier graag nog een flesje prosecco bij? Dat kan, voor 29euro krijg je de ontbijtmand geleverd met een flesje lekkere prosecco.

€ 20,00

Neem contact op

Als je graag een reservatie maakt of wat meer informatie krijgt neem dan gerust contact met ons op of spring gewoon eens binnen!

Openingsuren

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Woensdag gesloten
  • Donderdag gesloten
  • Vrijdag gesloten
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten

Gegevens